Portal melhisedec.ro

Pagina principal · Biblia online · Articole · Cntri · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principal
Biblia online
Srbtori
Luni noi
Articole
Cntri
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legturi pe internet
Categorii tiri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Scoal-Te, ca s ne ajui! Izbvete-ne, pentru buntatea Ta!"
Psalmii 44:26

Cugetarea zilei
"Minciuna este ceva foarte periculos chiar i n cantiti mici. Ea deterioreaz contiina, iar aceasta, mpreun cu dragostea, sunt lucruri de valoare etern."

Pablo Casals


Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i alt dragoste..
Religie launtrica..
Pine vie...
Strpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 1
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 671
Cel mai nou membru: marcu florin
> Membri banai: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Biblia online
Biblia selector

Alege cartea i capitolul: - Caut n Scriptur AICIBIBLIA sau SFNTA SCRIPTUR

Cartea Ezechiel, Capitolul 45

1. "Cnd vei mpri ara ca motenire prin sor, s ridicai ca dar sfnt pentru Domnul o bucat din ar, lung de douzeci i cinci de mii de coi i lat de zece mii: aceasta va fi sfnt n toat ntinderea ei.
2. Din bucata aceasta vei lua pentru sfntul Loca cinci sute de coi n lung i cinci sute de coi n lat, n patru laturi; i cinci zeci de coi ca loc slobod de jur mprejur.
3. Din aceast ntindere s msori o bucat lung de douzeci i cinci de mii i lat de zece mii, pentru sfntul Loca, pentru Locul prea sfnt.
4. Aceasta este partea sfnt din ar: ea va fi a preoilor care fac slujba n sfntul Loca, care se apropie de Domnul s-I slujeasc; acolo vor fi casele lor, i acesta va fi un loc sfnt pentru Locaul cel sfnt.
5. Leviilor, care slujesc n cas, s li se dea n stpnire un inut de douzeci i cinci de mii de coi n lung i zece mii n lat, pentru cetile n care vor locui mpreun cu douzeci de odi.
6. S dai i cetii o moie de cinci mii de coi n lat i douzeci i cinci de mii n lung, lng partea cea sfnt luat pentru sfntul Loca; aceasta va fi pentru toat casa lui Israel.
7. Pentru domnitor vei deosebi un loc lng cele dou laturi ale prii sfinte i ale moiei cetii, de-a lungul prii sfinte i de-a lungul moiei cetii, la apus de partea de apus i la rsrit de partea de rsrit, pe o lungime ct una din pri, de la hotarul de apus pn la hotarul de rsrit.
8. Acesta va fi pmntul lui, moia lui n Israel; i domnitorii Mei nu vor mai asupri poporul Meu, ci vor mpri casei lui Israel cealalt parte a rii, dup seminiile ei.
9. Aa vorbete Domnul Dumnezeu: "Destul, domnitori ai lui Israel! ncetai cu silnicia i rpirile, facei judecat i dreptate! nlturai stoarcerile voastre de la poporul Meu, - zice Domnul Dumnezeu. -
10. S avei cumpene drepte, o ef dreapt, i un bat drept.
11. Efa i batul s aib aceeai msur; batul s cuprind a zecea parte dintr-un omer, i efa a zecea parte dintr-un omer; msura lor se va potrivi dup omer.
12. Siclul s fie de douzeci de ghere. Cinci sicli s fie cinci, zece sicli s fie zece, iar mina s fie de cincizeci de sicli!
13. Iat darul de mncare pe care-l vei ridica: a asea parte dintr-o ef la un omer de gru, i a asea parte din ef la un omer de orz.
14. Pentru untdelemn, la un bat de untdelemn, vei datora a zecea parte dintr-un bat la un cor, care este tot una cu un omer de zece bai, cci zece bai fac un omer.
15. O oaie dintr-o turm de dou sute de oi din toate seminiile lui Israel, s fie dat ca dar de mncare, ardere de tot i jertf de mulumire, pentru ca s slujeasc drept jertf de ispire, - zice Domnul Dumnezeu. -
16. Tot poporul din ar va trebui s dea darul acesta de mncare pentru domnitorul lui Israel.
17. Domnitorul va fi dator s dea arderile de tot, darurile de mncare i jertfele de butur la srbtori, la lunile noi, la Sabate, la toate adunrile de srbtoare ale casei lui Israel. El va ngriji de jertfa ispitoare, de darul de mncare, de arderea de tot, i de jertfa de mulumire, ca s se fac ispire pentru casa lui Israel."
18. Aa vorbete Domnul Dumnezeu: "n cea dinti zi a lunii nti, vei lua un viel fr cusur, i vei face ispire pentru sfntul Loca.
19. Preotul va lua din sngele jertfei ispitoare, i va pune pe uiorii casei, pe cele patru coluri ale pervazului altarului, i pe uiorii porii curii dinuntru.
20. Tot aa vei face i n ziua nti a lunii a aptea, n ziua nti a lunii noi, pentru cei din popor care pctuiesc fr voie sau din nechibzuin; i astfel vei curi casa.
21. n ziua a patrusprezecea a lunii nti, vei prznui Patele. Srbtoarea va ine apte zile, n care timp se vor mnca azimi.
22. Domnitorul va aduce n ziua aceea, pentru el i pentru tot poporul rii, un viel ca jertf de ispire.
23. n timpul celor apte zile ale srbtorii, va aduce ca ardere de tot Domnului, apte viei i apte berbeci fr cusur, n fiecare din cele apte zile, i un ap ca jertf de ispire n fiecare zi.
24. Va aduga i darul de mncare: cte o ef de fiecare viel, i o ef de fiecare berbec, cu cte un hin de untdelemn de ef.
25. n ziua a cincisprezecea a lunii a aptea, la srbtoare, va aduce timp de apte zile aceleai jertfe de ispire, aceleai arderi de tot i acelai dar de mncare mpreun cu untdelemnul."Capitole din : 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  

Copyright © 2009-2021 / 5769-5781 melhisedec.ro
10436885 vizite unice Powered by PHP-Fusion