Portal melhisedec.ro

Pagina principal · Biblia online · Articole · Cntri · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principal
Biblia online
Srbtori
Luni noi
Articole
Cntri
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legturi pe internet
Categorii tiri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"n Sabatul viitor, aproape toat cetatea s-a adunat ca s aud Cuvntul lui Dumnezeu"
Fapte 13:44

Cugetarea zilei
"S-a serbat (Sabatul) ... tot la un ciclu de 7 zile. Sabatul instituit de nsui Dumnezeu n a aptea zi de la creaiune este primul Sabat, apoi s-a pstrat aceast regul de atunci i pn astzi. Este evident faptul c nu toi oamenii au pstrat Legea lui Dumnezeu dar, ntotdeuna au fost oameni (o rmi, s-i spunem aa) care au pstrat cu sfinenie acest ciclu."

Iancu M. Avram


Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i alt dragoste..
Religie launtrica..
Pine vie...
Strpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 1
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 671
Cel mai nou membru: marcu florin
> Membri banai: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Biblia online
Biblia selector

Alege cartea i capitolul: - Caut n Scriptur AICIBIBLIA sau SFNTA SCRIPTUR

Cartea Ezechiel, Capitolul 48

1. Iat numele seminiilor. La marginea de miaz noapte, de-a lungul drumului de la Hetlon, cum mergi spre Hamat i Harar-Enon, la hotarul Damascului de la miaz noapte spre Hamat, de la rsrit pn la apus: partea lui Dan.
2. Lng hotarul lui Dan, de la rsrit pn la apus, partea lui Aer.
3. Lng hotarul lui Aer, de la rsrit pn la apus partea lui Neftali.
4. Lng hotarul lui Neftali, de la rsrit pn la apus, partea lui Manase.
5. Lng hotarul lui Manase, de la rsrit pn la apus, partea lui Efraim.
6. Lng hotarul lui Efraim, de la rsrit pn la apus, partea lui Ruben.
7. Lng hotarul lui Ruben, de la rsrit pn la apus, partea lui Iuda.
8. Lng hotarul lui Iuda, de la rsrit pn la apus, va fi partea sfnt pe care o vei despri, lat de douzeci i cinci de mii de coi i lung ct una din prile de la rsrit pn la apus; n mijlocul ei va fi sfntul Loca.
9. Partea pe care o vei despri pentru Domnul, va avea douzeci i cinci de mii de coi n lungime n lungime i zece mii n lime.
10. Aceast parte sfnt va fi a preoilor: douzeci i cinci de mii de coi la miaz noapte, zece mii n lat la apus, zece mii n lat la rsrit, i douzeci i cinci de mii n lung la miazzi. n mijloc ns va fi sfntul Loca al Domnului.
11. Ea va fi a preoilor sfinii, a fiilor lui adoc, care au fcut slujba sfntului Meu Loca, care nu s-au rtcit ca Leviii, cnd se rtceau copiii lui Israel.
12. Ea va fi a lor, ca parte prea sfnt, luat din partea rii, care va fi deosebit Domnului, lng hotarul Leviilor.
13. Leviii vor avea, alturea cu hotarul preoilor, douzeci i cinci de mii de coi n lung i zece mii n lat, douzeci i cinci de mii n toat lungimea i zece mii n lime.
14. Nu vor putea s vnd nimic din ea nici s schimbe; i aceast prg a rii nu va putea fi nstrinat, cci este nchinat Domnului.
15. Ceilali cinci mii de coi ns, care mai rmn n lat naintea celor douzeci i cinci de mii, vor fi dai cetii ca loc obinuit, pentru locuine i pune; i cetatea va fi la mijloc.
16. Iat-i msurile: nspre miaz noapte patru mii cinci sute de coi, nspre miazzi patru mii cinci sute, nspre rsrit patru mii cinci sute, nspre apus patru mii cinci sute.
17. Cetatea va avea o mprejurime de dou sute cincizeci de coi la miaz noapte, dou sute cincizeci la miazzi, dou sute cinci zeci la rsrit, i dou sute cinci zeci la apus.
18. Rmia din lungime, de lng partea sfnt, zece mii la rsrit i zece mii la apus, alturi de partea sfnt, va da veniturile rnduite pentru ntreinerea lucrtorilor cetii.
19. Lucrtorii cetii vor fi luai din toate seminiile lui Israel.
20. Toat partea sfnt va fi de douzeci i cinci de mii de coi n lung i douzeci i cinci de mii n lat; i va alctui un ptrat mpreun cu partea pe care o vei deosebi din ea ca moie a cetii.
21. Partea care va rmne va fi a domnitorului, de amndou laturile prii sfinte i moiei cetii, n dreptul celor douzeci i cinci de mii de coi ai prii sfinte lng hotarul de rsrit, i la apus n dreptul celor dou zeci i mii de coi lng hotarul de apus, n dreptul prilor seminiilor. Aceasta va fi partea domnitorului. Partea sfnt ns i sfntul Loca al casei vor fi la mijloc.
22. Astfel moia Leviilor i moia cetii va fi n locul prii cuvenite domnitorului, n mijloc; adic ce va fi ntre hotarul lui Iuda i hotarul lui Beniamin va fi al domnitorului.
23. Iat celelalte seminii. De la rsrit pn la apus va fi partea lui Beniamin.
24. Lng hotarul lui Beniamin, de la rsrit pn la apus, partea lui Simeon.
25. Lng hotarul lui Simeon, de la rsrit pn la apus, partea lui Isahar.
26. Lng hotarul lui Isahar, de la rsrit pn la apus, partea lui Zabulon.
27. Lng hotarul lui Zabulon, de la rsrit pn la apus, partea lui Gad.
28. Lng hotarul lui Gad ns, pe partea de miazzi, la miazzi, hotarul va merge de la Tamar pn la apele Meriba de la Cades, pn la prul Egiptului, i pn la marea cea mare.
29. Aceasta este ara pe care o vei mpri ca motenire prin sor seminiilor lui Israel, i acestea sunt prile lor, zice Domnul Dumnezeu."
30. "Iat ieirile cetii. n partea de miaz noapte, care are o ntindere de patru mii cinci sute de coi, -
31. i porile cetii se vor numi dup numele seminiilor lui Israel - trei pori la miaz noapte: o poart a lui Ruben, o poart a lui Iuda, i o poart a lui Levi.
32. n partea de rsrit care are o ntindere de patru mii cinci sute de coi, cu trei pori: o poart a lui Iosif, o poart a lui Beniamin, i o poart a lui Dan.
33. n partea de miazzi, cu o ntindere de patru mii cinci sute de coi i trei pori: o poart a lui Simeon, o poart a lui Isahar, i o poart a lui Zabulon.
34. n partea de apus, cu o ntindere de patru mii cinci sute de coi i trei pori: o poart a lui Gad, o poart a lui Aer, i o poart a lui Neftali.
35. De jur mprejurul cetii: optsprezece mii de coi. i din ziua aceea, numele cetii va fi: ,Domnul este aici!'Capitole din : 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  

Copyright © 2009-2021 / 5769-5781 melhisedec.ro
10431584 vizite unice Powered by PHP-Fusion